A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гречаноподівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області

Пам’ятка по  перевірці  роботи  ЗДО  з  питання   організації  гарячого  харчування

Пам’ятка по  перевірці  роботи  ЗДО

 з  питання   організації  гарячого  харчування

  1. Характеристика приміщення харчоблоку:

               -  яке приміщення (типове, пристосоване) ________________________

               - водопостачання та водовідведення ( централізоване, власна свердловина, інше)___________________________________________________

       2.   Характеристика технологічного обладнання харчоблоку:

             - перелік існуючого технологічного обладнання та термін його експлуатації ________________________________________________________

___________________________________________________________________

___________________________________________________________________

             - відповідність технологічного обладнання  потребам ______________

             - що з технологічного обладнання придбано, відремонтовано (вказати за які кошти (спонсорські, райбюджет), їх суму,  окремо за 2020, окремо за 2021 рік) ___________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________

        3.   Дотримання санітарно-гігієнічних вимог:

             -  наявність відповідної документації: журнал здоров’я (____), журнал огляду на наявність гнійничкових захворювань (____), журнал контролю температури у холодильному обладнанні (____), журнал бракеражу готової продукції (____), журнал бракеражу  сирої продукції (____), санітарний  журнал (____).

      4.   Уточнені дані про:

            - вартість харчування __________________________________________

- скільки становить батьківська плата ____________________________

- скільки спонсорські кошти) ____________________________________

      5. Робота закладу по підвищенню якості харчування та заготівлі овочів:

             - скільки і  яких овочів заготовлено (відсоток до потреби)

____________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________

             - шляхи заготівлі овочів: батьківська допомога (сума).: _____________

 - спонсорські кошти (сума) _____________________________________

 - вирощено на власній ділянці (сума) _____________________________

 - співпраця з сільгосппідприємствами (сума) ______________________

 -  закуплено (сума) ____________________________________________

      6. Ефективність використання власної ділянки:

             -  площа ділянки, саду__________________________________________

             -  що  вирощується ____________________________________________

             - чи проводилась робота по заготівлі солінь, сухофруктів_______ ____________________________________________________________________       

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень