Пам’ятка по перевірці роботи ЗДО з питання організації гарячого харчування
Пам’ятка по перевірці роботи ЗДО
з питання організації гарячого харчування
- Характеристика приміщення харчоблоку:
- яке приміщення (типове, пристосоване) ________________________
- водопостачання та водовідведення ( централізоване, власна свердловина, інше)___________________________________________________
2. Характеристика технологічного обладнання харчоблоку:
- перелік існуючого технологічного обладнання та термін його експлуатації ________________________________________________________
___________________________________________________________________
___________________________________________________________________
- відповідність технологічного обладнання потребам ______________
- що з технологічного обладнання придбано, відремонтовано (вказати за які кошти (спонсорські, райбюджет), їх суму, окремо за 2020, окремо за 2021 рік) ___________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________
3. Дотримання санітарно-гігієнічних вимог:
- наявність відповідної документації: журнал здоров’я (____), журнал огляду на наявність гнійничкових захворювань (____), журнал контролю температури у холодильному обладнанні (____), журнал бракеражу готової продукції (____), журнал бракеражу сирої продукції (____), санітарний журнал (____).
4. Уточнені дані про:
- вартість харчування __________________________________________
- скільки становить батьківська плата ____________________________
- скільки спонсорські кошти) ____________________________________
5. Робота закладу по підвищенню якості харчування та заготівлі овочів:
- скільки і яких овочів заготовлено (відсоток до потреби)
____________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________
- шляхи заготівлі овочів: батьківська допомога (сума).: _____________
- спонсорські кошти (сума) _____________________________________
- вирощено на власній ділянці (сума) _____________________________
- співпраця з сільгосппідприємствами (сума) ______________________
- закуплено (сума) ____________________________________________
6. Ефективність використання власної ділянки:
- площа ділянки, саду__________________________________________
- що вирощується ____________________________________________
- чи проводилась робота по заготівлі солінь, сухофруктів_______ ____________________________________________________________________